Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Purmerend Logo

Ontstoppen

WC verstopt Purmerend

Wij verhelpen jouw wc verstopping

PURMEREND

WC verstopt Purmerend?

WC verstopt Purmerend? De wc ontstoppen is niemands favoriete bezigheid. Maar helaas overkomt het iedereen wel eens. En alsof een verstopte wc nog niet vervelend genoeg is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Geen pretje dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Op deze pagina lees jij de beste methodes om zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Purmerend? Of is het probleem gecompliceerder? Bel vrijblijvend naar 0299 206 719 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint: bedek de vloer rondom je wc. Doe dit met iets van weinig waarde, bijvoorbeeld een oude doek of een zeil. Zo voorkom je dat er vuil op je vloer terecht komt. En dat scheelt weer schoonmaken achteraf.

Ontstoppen Purmerend Logo
Loodgieter ontstoppen Purmerend afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. Het komt herhaaldelijk voor dat de oorzaak een vast object in de leidingen is.

In een huis met jonge kinderen komt het soms voor dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Dit spoelt niet gemakkelijk weg, het zorgt vaak voor een verstopping. Dit kan niet zomaar doorgespoeld worden. Als het iets flexibeler is, bijvoorbeeld vet of papier, kun je het misschien forceren en het zo oplossen. Voor beide is een verschillende aanpak noodzakelijk. Op deze pagina vindt je hoe je beide optimaal oplost.

Voor hulp bij verstoppingen staan de specialisten van Ontstoppingsdienst Purmerend voor je klaar. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0299 206 719.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen. De oorzaak ligt vaak net in de kronkel van de wc afvoer. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt, met andere objecten moet je hier mee oppassen.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Logisch. Bel dan onze spoedservice via 0299 206 719. Met spoed staan we binnen een uur voor je deur!

Ontstoppen afvoer Purmerend
Ontstoppingsdienst Purmerend

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Bevindt de verstopping zich niet binnen handbereik? Dan bevindt deze zich in de leiding. Wordt deze veroorzaakt door iets wat flexibel is? Bijvoorbeeld papier of vet. Lees dan snel verder.

Een goedwerkende methode is het gebruik van wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe pak je dit aan? Pak een grote emmer met water, het liefst warm water. Gebruik in geen geval kokend water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi dan de emmer met warm water in de wc. Doe dit vanaf een meter hoogte.

Hulp nodig? Doe een belletje naar Ontstoppen Purmerend om jouw klus te bespreken, via 0299 206 719.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de gewone, ouderwetse wc ontstopper.

Hoe pak je dit aan? Als eerst, maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt er tevens voor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Het gaat in de hoofdzaak om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Purmerend Leiding
WC verstopt Purmerend

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

De wc ontstoppingsveer is een goede ontstoppingsmanier. Maar wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. De kans dat de veer in de leiding blijft haken is aanwezig. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Purmerend om jouw klus te bespreken 0299 206 719.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Schakel dan onze hulp in. Wij zijn specialisten op het gebied van hardnekkige, complexe verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke, effectieve methoden om elk probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Ook helpen we je zulke problemen een stapje voor te zijn. Dit doen we door preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel niet en maak direct een afspraak! Bel ons op 0299 206 719 voor meer informatie of een passend advies. Ontstoppingsdienst Purmerend helpt je graag!

Graven riool Purmerend

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-purmerend

WC verstopt

WC verstopt Purmerend

Zit je WC verstopt? En woon je in Purmerend of omstreken? 1+1=2: jij kunt terecht bij de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppen Purmerend. Maak gebruik van onze snelle, goede service door een afspraak te maken!

loodgieter-purmerend-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt het water in je gootsteen niet meer goed weg? En woon je in Purmerend of omstreken? Maak snel een afspraak en wij verhelpen jouw probleem!

loodgieter-in-purmerend-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Purmerend

Voorkomen is beter dan genezen. Een rioolinspectie door Ontstoppen Purmerend vooraf is beter dan onnodige problemen achteraf. Of misschien is er sprake van een beginnende verstopping. Laat een rioolinspectie doen! Maak snel een afspraak.

loodgieter-purmerend-verstopping

Riool verstopt

Een rioolverstopping is niet altijd zomaar op te lossen. Heb jij er last van? En woon jij in Purmerend en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar Ontstoppingsdienst Purmerend.

Loodgieter Purmerend Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Een verstopt doucheputje? En woon jij in Purmerend en omstreken? Wij lossen het voor je op! Maak gebruik van onze snelle spoedservice en doe een belletje! Wij garanderen je een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0299 206 719

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Purmerend

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Purmerend