Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Purmerend Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Purmerend

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

PURMEREND

Afvoer verstopt Purmerend?

Afvoer verstopt Purmerend? Sommige problemen met de afvoer kunnen eenvoudig zelf opgelost worden. Maar het is soms onduidelijk wat de oplossing is voor een verstopte afvoer. Er zijn immers veel materialen en gereedschappen hiervoor beschikbaar. Daarom vind jij op deze pagina allerlei tips, met uitleg!

Heb je meerdere pogingen gedaan maar kom je er niet uit? Of laat je het sowieso liever door een ervaringsdeskundige doen? Ontstoppen Purmerend staat voor je klaar! Ook wanneer je twijfels hebt, of graag advies wilt.

Afvoer verstopt? Bel gemakkelijk en snel naar 0299 206 719.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Purmerend

Op zoek naar de oplossing voor je verstoppingen in de afvoer? Bij Ontstoppen Purmerend ben jij aan het goede adres! 

Wij zijn een vakkundig ontstoppingsbedrijf, met de beste specialisten. Wij werken met moderne, effectieve gereedschappen. Bovendien zijn wij snel ter plaatse, namelijk binnen een uur. En dat 24/7. Ook zoeken wij altijd naar de best passende oplossing. 

Maar onze service houdt hier nog niet op. Bij ons kun je altijd terecht voor vrijblijvend advies.

Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt dus! Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Purmerend lost het op! Je kunt ons telefonisch bereiken via  0299 206 719.

Ontstoppen Purmerend Logo
Loodgieter ontstoppen Purmerend afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer het water niet meer (snel) wegloopt, heeft dit naar alle waarschijnlijkheid met een verstopping te maken. Wanneer je dit liever niet zelf oplost, of dit simpelweg niet mogelijk is, staan wij altijd voor je klaar. Is het dringend, dan staan wij zelfs 24/7 voor je klaar!

Bel ons voor deze snelle service op 0299 206 719. We zijn er voor je!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Ten eerste is het goed om de afvoerfilters van elektrische apparaten te controleren. Denk hierbij aan je vaatwasser of wasmachine. Het is goed om deze regelmatig te controleren. Wanneer dit niet is gebeurt, is het goed mogelijk dat dit filter vies is. Dit blokkeert de afvoer.

Zijn de afvoerfilters inderdaad vies? Reinig ze dan. Dit doe je in een warme sop, voor een optimaal resultaat. Wanneer ze droog zijn, kunnen ze terug geplaatst worden.

Is het probleem nog niet opgelost? Lees dan snel verder!

 

Ontstoppen afvoer Purmerend
Afvoer verstopt Purmerend

Sifon

Sifon legen

Een andere optie is dat de sifon geleegd moet worden. Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Waarschijnlijk zit deze dus ook op jouw afvoerbuis. Het komt af en toe voor dat deze niet meer optimaal werkt. Dit wordt veroorzaakt door een ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon. Dit is tevens de reden waarom het water in de gootsteen blijft staan.

Hoe pak je dit probleem aan? Het loshalen van de sifon is redelijk eenvoudig. Wanneer je het vuil eruit hebt gehaald, kan de sifon er gewoon weer opgedraaid worden. Opgelost!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wanneer het water niet meer (goed) wegloopt, kun je eens proberen de afvoer te ontstoppen met zuiveringszout (baking soda).

Hoe pak je dit aan? Maak een mengeling van zuiveringszout en water en giet deze mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een sterker effect: voeg wat azijn aan de mengeling toe.

De ervaren loodgieters van Ontstoppingsdienst Purmerend helpen je graag!

Ontstoppen Purmerend Leiding
Riool ontstoppen Purmerend graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is door een plopper te gebruiken.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de gootsteen en beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee zorg je namelijk voor zuigkracht. Dit leidt ertoe dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heb jij liever hulp of advies van ervaren loodgieters? Bel snel en gemakkelijk via 0299 206 719.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Beschik jij niet over een plopper of werkt het simpelweg niet? Dan is een ontstoppingsveer ook een aanrader. Dit is een effectieve en snelle manier om je afvoer te ontstoppen.

Hoe pak je dit aan? Ga met het uiteinde van de ontstoppingsveer in de leiding. Zet niet teveel kracht om schade te voorkomen. Wanneer je voelt dat je de verstopping bereikt hebt, trek, draai en duw dan met de veer. Doe dit, nogmaals, voorzichtig. Haal dan de ontstoppingsveer weer uit de leiding. Je merkt meteen verschil wanneer dit gelukt is. Stroomt het water nu goed door? Dan is het probleem opgelost!

Heb jij liever hulp of advies van ervaren loodgieters van Ontstoppingsdienst Purmerend? Bel ons dan via 0299 206 719. Wij zorgen voor de rest!

Graven riool Purmerend
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Waarschijnlijk heeft één van de bovenstaande oplossingen geholpen. Is dit niet zo? Dan ligt het probleem misschien gecompliceerder en doe je er goed aan Ontstoppen Purmerend in te schakelen.

Om deze problemen in de toekomst te voorkomen, is het goed om de oorzaak van een verstopping te achterhalen. Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Lees snel verder!

Een veel voorkomende oorzaak is het doorspoelen van vaste stoffen. Dit kunnen bijvoorbeeld vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen zijn.

Een andere mogelijkheid is een leidingbreuk. Wanneer dit het geval is, krijg je een ophoping van vuil in de gescheurde leiding.  Dit zorgt uiteindelijk voor een verstopping.

Zoals eerder genoemd, ook ingroeiende boomwortels kunnen de oorzaak van een verstopte afvoer zijn. Dit komt vooral voor bij gedateerde leidingen.

Ook kan een slecht aangelegd riool zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Een minder vaak voorkomende, maar wel een gecompliceerde oorzaak is een aardverschuiving. Hierdoor verschuift namelijk ook het riool.

Zoals je leest zijn er veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Wil jij hulp met een verstopte afvoer? Bel voor al je problemen 0299 206 719.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Soms kun je hier gemakkelijk zelf voor zorgen, door net iets meer te letten op wat je door de afvoer spoelt. Mijd frituurvet, olie of etensresten bijvoorbeeld.

Een verstopping in de afvoer ontstaat meestal geleidelijk. Daarom is controles uitvoeren nooit verkeerd. Vooral wanneer je merkt dat het water iets minder goed wegloopt, is het goed om een controle uit te voeren. Dit voorkomt onnodige verstoppingen.

Dankzij onze goede meetapparatuur en ervaren loodgieters zijn wij snel in staat jouw afvoer te controleren. Wij zijn te bereiken op 0299 206 719.

Loodgieter Purmerend Ontstoppen
WC ontstoppen Purmerend

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wij zijn er voor je wanneer je problemen hebt met je afvoer of met de leiding. Wij lossen het, wanneer gewenst, met spoed voor je op. De prijs die wij hiervoor vragen is afhankelijk van verschillende factoren. Dit kan de ernst van de verstopping zijn, de reparaties, de gereedschapskosten, de inspecties en het aantal arbeidsuren.

Wat we je wel kunnen garanderen, is een eerlijke prijs. Ook kunnen we je garanderen dat je nooit voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Wij starten namelijk pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben. 

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Daarom, bel snel naar 0299 206 719. Dit is uiteraard vrijblijvend.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-purmerend

WC verstopt

Zit je WC verstopt? En woon je in Purmerend of omstreken? 1+1=2: jij kunt terecht bij de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppen Purmerend. Maak gebruik van onze snelle, goede service door een afspraak te maken!

loodgieter-purmerend-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Purmerend

Loopt het water in je gootsteen niet meer goed weg? En woon je in Purmerend of omstreken? Maak snel een afspraak en wij verhelpen jouw probleem!

loodgieter-in-purmerend-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Purmerend

Voorkomen is beter dan genezen. Een rioolinspectie door Ontstoppen Purmerend vooraf is beter dan onnodige problemen achteraf. Of misschien is er sprake van een beginnende verstopping. Laat een rioolinspectie doen! Maak snel een afspraak.

loodgieter-purmerend-verstopping

Riool verstopt

Een rioolverstopping is niet altijd zomaar op te lossen. Heb jij er last van? En woon jij in Purmerend en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar Ontstoppingsdienst Purmerend.

Loodgieter Purmerend Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Een verstopt doucheputje? En woon jij in Purmerend en omstreken? Wij lossen het voor je op! Maak gebruik van onze snelle spoedservice en doe een belletje! Wij garanderen je een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Purmerend

Heb jij last van een verstopte afvoer? Voor een snelle, effectieve oplossing voor dit probleem doe je er goed aan ons in te schakelen. Wij pakken namelijk alle rioleringsproblemen in Purmerend en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters hebben veel ervaring en zijn bovendien uitgerust met moderne gereedschappen.

Ontstoppingsdienst Purmerend helpt jou bij alle soorten verstoppingen. Wij zijn te bereiken op 0299 206 719.

Verstopping Purmerend

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Purmerend

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Purmerend Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Uiterst tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Purmerend. De loodgieters van Ontstoppen Purmerend zijn namelijk snel, vakkundig en bovendien effectief.

Jumbo Purmerend

Onze problemen met de riolering zijn verholpen door Ontstoppen Purmerend. De riolering is namelijk vervangen. Tevreden over de geleverde service, onze complimenten!

SV Purmerend

Goede en snelle service bij Ontstoppen Purmerend BV, we zijn niet anders gewend!

Brandweer Kazerne Purmerend

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0299 206 719

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Purmerend

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Purmerend